Vores Firmaprofil

Rengøringsfirma LM-Rengøring

I 2009 startede Lissy Mogensen egen virksomhed op efter mange års erfaring inden for pleje og rengøringsbranchen.

Min overordnede målsætning var og er kvalitet, service og den personlige kontakt til mine kunder, hvilket giver et godt arbejdsmiljø.​

LM-Rengøring v/Lissy Joan Walsted Mogensen tilbyder en grundig og fleksibel rengøring, der altid er tilpasset kundens behov.

Vi er flere gode ansatte  i mit rengøringsfirma, der løser rengøringsopgaver for små og store virksomheder, for institutioner, for det offentlige og i private hjem og i boligforeninger i hele Aalborg.

God service og en rengøring af den højeste kvalitet er kerneværdier for LM-Rengøring v/Lissy Joan Walsted Mogensen. I vores arbejde benytter vi de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen.

Er der behov for hovedrengøring eller skadeservice efter brand eller vandskade, løser vi opgaven effektivt og med kort varsel. Ring til os på telefon 50 47 00 81eller skriv en e-mail til post@lm-rengoering.dk.

​Skriv til os

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, så send os en e-mail ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Hasseris

Telefon: 50 47 00 81

E-mail: post@lm-rengoering.dk

CVR: 31357446

Adresse

​LM-rengøring

Byklemmen 7, 9200 Aalborg SV

​Samarbejdspartnere