​Erhvervsrengøring for erhverv, institutioner og foreninger

​Hos LM-rengøring løser vi alle former for rengøring på kontorer, i butikker, i institutioner og for boligforeninger samt for små og store virksomheder. En professionel og grundig erhvervsrengøring sikrer jer et langt bedre indeklima, ligesom det mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt medarbejderne.

Alt fra indkøb til havearbejde i vores erhvervsrengøring

En aftale om fast erhvervsrengøring kan omfatte blandt andet tæpperensning, gulvvask, støvsugning, vinduespolering og vedligeholdelse af grønne arealer samt linned- og måtteservice. 

Vi kan i det hele taget varetage alt lige fra indkøb af papir og kaffe til udførelse af lettere havearbejde. Vores aftale vil sikre, at der altid er lige så rent, som I ønsker det.

Vi lægger altid vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed inden for erhvervsrengøring og al anden rengøring. Vi ønsker med andre ord at levere et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed. Vi lægger samtidig vægt på at benytte de mest miljøvenlige produkter i vores erhvervsrengøring, således vi både kan tilgodese indeklimaet og naturen.

Kontakt os for at drøfte hvad vi kan gøre for jer

​Du er velkommen til at kontakte os hos LM-rengøring i Aalborg, hvis du ønsker en drøftelse om, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed. Du kan ringe til os på telefon 50 47 00 81, eller du kan skrive til os på 

post@lm-rengoering.dk. Derpå kan vi aftale en besigtigelse i jeres virksomhed, således vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring.​

​Skriv til os

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, så send os en e-mail ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Hasseris

Telefon: 50 47 00 81

E-mail: post@lm-rengoering.dk

CVR: 31357446

Adresse

​LM-rengøring

Byklemmen 7, 9200 Aalborg SV

​Samarbejdspartnere