​Hovedrengøring for private, erhverv og boligforeninger

​LM-rengøring i Aalborg udfører alle former for hovedrengøring for private, erhverv, institutioner og boligforeninger. Og vi går ikke, før vi selv er tilfredse med rengøringen. Det er altid kvaliteten, som er afgørende, og derfor er vores motto: privat- og erhvervsrengøring for den kræsne.

Vi kommer helt til bunds ved hovedrengøring

​Hovedrengøring for private sker ofte i forbindelse med dødsboer, fraflytning og indflytning, og for boligforeninger er der konkret tale om fraflytningslejligheder, men det kan også være af trappeopgange og fællesområder.

Hovedrengøring for virksomheder kan være af for eksempel kontorer, hvor der samler sig støv fra computere og måske også for andre maskiner samt naturligvis fra en travl hverdag. Mange institutioner og virksomheder benytter ferieperioderne til at få udført grundrengøring, hvor det er nemmere at komme til bunds i hjørnerne.

Grundrengøring kan også bestå af blandt andet:

  • Håndværkerrengøring
  • Rengøring af skurvogne
  • Omfattende vinduespolering
  • Slutrengøring ved fraflytning
  • Hovedrengøring af klubhuse og sportshaller

Ofte vil grundrengøring ske i forlængelse af en fast aftale om erhvervsrengøring eller privat-rengøring, men det kan også ske i forbindelse med brand- eller vandskader.

Kontakt os gerne for at drøfte forskellige muligheder

​Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, og for at få et uforpligtende tilbud på en hovedrengøring, hvor vi kommer helt til bunds. Du kan ringe til os hos LM-rengøring på telefon 50 47 00 81 for at aftale nærmere, men du kan også skrive til os på post@lm-rengoering.dk.

​​

​Skriv til os

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, så send os en e-mail ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Hasseris

Telefon: 50 47 00 81

E-mail: post@lm-rengoering.dk

CVR: 31357446

Adresse

​LM-rengøring

Byklemmen 7, 9200 Aalborg SV

​Samarbejdspartnere