Privat-rengøring i boliger og sommerhuse​

Hos LM-rengøring løser vi alt inden for privat-rengøring i folks egne boliger og sommerhuse. Der er forskellig årsager til, at vores kunder ønsker privat-rengøring. Det kan være på grund af et stort arbejdspres, mange fritidsinteresser eller mindre børn samt sygdom, handicap eller alderdom. Det kan naturligvis også være, at man ikke har lyst.

Små og store løsninger inden for privat-rengøring

Privat-rengøring kan handle om et enkelt job i forbindelse med fraflytning, indflytning eller forårsrengøring, der måske inkluderer vinduespolering. Den kan også være en fast aftale med flere besøg om ugen eller et enkelt om måneden, hvor vi enten varetager al rengøring eller blot udfører mindre aflastning. Nogle kunder ønsker, at vi kun skal tage de tungere opgaver som rengøring af badeværelser og toiletter samt gulvvask og eventuel støvsugning.​

Det kan endvidere være vinduespolering og lignende. Andre ønsker, at vi blot støver af, fejer gulve og måske fylder og tømmer opvaskemaskinen. Og nogle ønsker, at vi skal stå for det meste.

Privat-rengøring er med andre ord meget individuelt, fordi kunderne har ganske forskellige behov og budgetter. Men vi tilrettelægger naturligvis rengøringen helt efter dine ønsker og behov.

Ring for at høre mere om priser og løsninger

​Du er meget velkommen til at kontakt os hos LM-rengøring i Aalborg for at tale mere om priser og løsningsforslag på privat-rengøring. Du kan ringe til os på telefon 50 47 00 81, men du kan også sende en e-mail til 

post@lm-rengoering.dk.​

​Skriv til os

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, så send os en e-mail ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Hasseris

Telefon: 50 47 00 81

E-mail: post@lm-rengoering.dk

CVR: 31357446

Adresse

​LM-rengøring

Byklemmen 7, 9200 Aalborg SV

​Samarbejdspartnere