​Vinduespolering i Aalborg

LM-Rengøring tilbyder vinduespolering for både firmaer og private i Aalborg og omegn. Vi sørger for rene og pæne ruder med erfaring og tæft.

Vi er meget fleksible og tilrettelægger altid vores rengøring og vinduespolering helt efter kundens ønsker og behov. Vi laver gerne en fast aftale om vinduespolering, men kommer også ud og pudser vinduerne som et enkelt job. Ønsker du et tilbud på vinduespolering, så ring til os på 50 47 00 81.

Miljøvenlig vinduespolering

Hos LM-Rengøring tænker vi på miljøet og bruger derfor kun godkendte produkter...

Alle ansatte hos LM-Rengøring har mange års erfaring med miljøbetingelser og sætter en ære i at overholde alle gældende regler på området.

Vi har i firmaet en klar filosofi om at skåne miljø og vores hverdag for unødige kemikalier og produkter, som kan skade natur og mennesker. Vi benytter i øjeblikket kun godkendte produkter fra leverandøren STADSING.

Få tilbud på vinduespolering i Aalborg

Ønsker I en professionel vinduespolering udført som I ønsker det, så kontakt LM-Rengøring. Vi kan lave en fast aftale, så vi kommer ud og pudser jeres vinduer med regelmæssige intervaller. Vi kan også lave en aftale med mere fleksibilitet - der er mange muligheder.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver smukke og skinnende rene vinduer, som får bygningen til at fremstå flot og præsentabel.

​Skriv til os

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, så send os en e-mail ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Hasseris

Telefon: 50 47 00 81

E-mail: post@lm-rengoering.dk

CVR: 31357446

Adresse

​LM-rengøring

Byklemmen 7, 9200 Aalborg SV

​Samarbejdspartnere